Skip to main content
РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ
|

Шановні мешканці Немишлянського району!

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 року № 309 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації  дітей з інвалідністю» (зі змінами) в 2020 році є можливість отримати реабілітаційні послуги для дітей з інвалідністю у закладах охорони здоров`я, реабілітаційних установах, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики (далі – реабілітаційна установа).

Перелік реабілітаційних установ формується Фондом соціального захисту інвалідів (далі – Фонд) згідно із заявницьким принципом реабілітаційної установи та оприлюднюється на офіційних веб-сайтах Мінсоцполітики і Фонду для можливості ознайомлення законних представників дітей з переліком цих установ та обрання із зазначеного переліку закладу, до якого вони можуть звернутися з питання забезпечення дитини з інвалідністю реабілітаційними заходами.

Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник подає до Управління праці та соціального захисту населення адміністрації Немишлянського району Харківської міської ради (далі – Управління) заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі  із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями:

–  паспорта громадянина України та/або свідоцтва про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини;

– індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;

–  виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма № 027/о).

За більш детальною інформацією  щодо надання реабілітаційних послуг  дітям з інвалідністю пропонуємо Вам звертатися до каб. № 4, просп. Льва Ландау, буд. 48, тел. для довідок: 725 31 54.

Для отримання повідомлень та новин, введіть Ваш email і натисніть кнопку підписатись.

Приєднайтесь до 517 інших підписників

Повідомлення


Територія права